• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SzDS na izbore na svim nivoima vlasti u BiH

Na predstojećim opštim izborima u BiH, Savez za demokratsku Srpsku (SzDS) učestvovaće na svim nivoma vlasti.

 SzDS na izbore na svim nivoima vlasti u BiH  Izvor: MONDO

Osim poslaničkih lista za parlamente Republike Srpske (RS) i BiH, SzDS imaće svoje kandidate za predsjednika Srpske i člana Predsjedništva, izjavio je predsjednik stranke Dragan Kalinić.

On je rekao da će imena kandidata biti saopštena 3. jula na sjednici Glavnog odbora u Banjaluci.

Kalinić je naglasio da očekuje dobre izborne rezultate, s obzirom da će se na listama ove stranke naći, kako je rekao, ugledni, pošteni i demokratski opredijeljeni ljudi koji će biračima ponuditi nešto sasvim novo.

Nakon sjednice Glavnog odbora SzDS, održane u Brodu, Kalinić je rekao Srni da je usvojen operativni plan aktivnosti u predizbornoj kampanji koji će se odvijati u dva segmenta - socijalno-ekonomskom i političkom.

"Kroz socijalno-ekonomsku platformu želimo da ponudimo radikalne promjene koje će se odraziti na poboljšanje života građana u Republici Srpskoj, a politička platforma se tiče interesa Srpske kroz njenu demokratsku izgradnju", rakao je Kalinić.

On je dodao da je na današnjoj sjednici formiran Ekonomsko - socijalni savjet SzDS koji do kraja mjeseca treba da pripremi i ponudi platformu koja će biti prezentovana građanima tokom izborne kampanji.

Kalinić je najavio da će Izborna konvencija SzDS biti održana 3. septembra kada zvanično i počinje izborna kampanja, koja će, kako je naglasio, biti još žešća i dinamičnija od svih dosadašnjih.

On je rekao da je u posljednje vrijeme SzDS-u pristupio veliki broj članova Srpske demokratske stranke, koji su, kako tvrdi, razočarani ponašanjem aktuelnog stranačkog rukovodstva i položajem u stranci.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE