• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarićevi saradnici na sarajevskoj regiji

Načelnik kriminalističke policije RS Gojko Vasić potvrdio medijske navode o praćenju saradnika Darka Šarića na području Sarajeva.

 Šarićevi saradnici na sarajevskoj regiji Izvor: MONDO

"Informacije o kretanju lica koja su pomagala Šariću i o njihovom boravku u RS dali smo MUP-u Srbije prije dvije godine, a naša ministarstva redovno razmjenjuju informacije i o tome", rekao je Vasić.
Policija Srbije u saradnji sa policijama regiona i američke Agencije za borbu protiv narkotika u okviru akcije "Balkanski ratnik" već mjesecima istražuje i hapsi saradnike Šarića koji se tereti za organizovano krijumčarenje više od dvije tone kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

 "Glas Srpske" je tokom vikenda objavio da su trojica bliskih saradnika narko-bosa Šarića boravila u BiH, nekoliko mjeseci su u Kantonu Sarajevo živjeli kod ljudi bliskih kriminalnom klanu Keljmendi, vikende su provodili na planini Jahorini, a na Palama su često boravili u kafiću "Mama mia" čiji je vlasnik Srećko Trifković, koji je od ranije poznat policiji. U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo je potvrđeno da je policija tokom prošle zimske sezone na području Jahorine uočila ove tri osobe u društvu Veljka Borovine sa Sokoca, koji je od ranije poznat policiji.

Prema saznanjima Srne, radi se o Vitomiru Bajiću zvanom Baja iz Priboja i izvjesnoj braći Mane i Bane iz Prijepolja koji se dovode u vezu sa Darkom Šarićem.  Saradnici srpskog narko-bosa koji je u bjekstvu boravili su u nekoliko navrata i u višegradu, a sam Šarić je 2003. godine boravio na Sokocu kod Veljka Borovine. 

(MONDO/agencije)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE