• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasić: Opozicija nema šta da ponudi

Koalicija "Zajedno za Srpsku" potvrđuje da nema šta da ponudi, jer nije dovoljno 100 dana prije izbora najavljivati ekonomski program, smatra Rajko Vasić

 Vasić: Opozicija nema šta da ponudi Izvor: MONDO

Izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić saopštio je danas da je Koalicija "Zajedno za Srpsku" najavila svoje ekonomske programe nakon što je SNSD objelodanio da ta koalicija nema nikakav program, ideologiju niti političku platformu.

''Koalicija srpskih demokrata, progresista i radikala tako narodu potvrđuje da nemaju šta da ponude, jer nije dovoljno 100 dana prije izbor najavljivati ekonomski program'', istakao je Vasić.

Ekonomski program radikala je ''obična politička dimna bomba'', smatra Vasić i dodaje da "PDP nema nikakvog kridibiliteta da govori o penzijama, jer je deset punih godina upravljao Fondom PIO Republike Srpske".

''Opoziciona skupina `Zajedno za Srpsku` na ovaj se način predstavlja kao reklamna agencija za propast, stalno najavljujući obustavu penzija i smanjenje plata prosvjeti i policiji. Najveća inovacija opozicije jeste proširenje tužbe za investicije u puteve Srebrenice, što je pouzdan znak prežvakavanja starih opozicionih tema koje su donijele gubitak lokalnih izbora'', ističe Vasić u saopštenju.

Navodeći da opozicija samo uzima vrijeme građanima RS, Vasić je istakao da zato pozdravlja njihovu odluku da 20 dana ne daju izjave javnom televizijskom servisu RTRS.        
Koalicija "Zajedno za Srpsku", koju čine SDS, PDP i SRS RS, ponudiće građanima RS na narednim izborima zajednički ekonomski program koji se odnosi na oblast zapošljavanja, reforme penzijskog osiguranja i afirmaciju poljoprivrede u RS.

Članovi Koalicije dogovorili su se da u znak protesta zbog načina izvještavanja RTRS-a, koji je, kako su istakli "u funkciji vladajućeg SNSD-a", u narednih 20 dana ne daju izjave RTRS-u i da ponovno upute u skupštinsku proceduru Zakon o javnom servisu koji bi obavezivao ravnopravan odnos ove medijske kuće prema poziciji i opoziciji.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE