• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haški uslov Srbiji nije samo Mladić

Portparol Haškog tribunala tvrdi da nikada nije rečeno da je isključivo izručenje Ratka Mladića uslov Srbiji za potpisivanje SSP.

 Haški uslov Srbiji nije samo Mladić Izvor: MONDO

Portparol Haškog tribunala Olga Kavran je izjavila da nikada nije rečeno da je isključivo hapšenje i izručenje Ratka Mladića uslov da se Srbiji da zeleno svetlo za potpisivanje Sporazuma o stabilnosti i pridruživanju Evropskoj uniji.

"Tužilac Serž Bramerc od Srbije očekuje da, u okviru saradnje sa Tribunalom , omogući pristup arhivama i svedocima i nastavi potragu za preostalim beguncima - rekla je za "Glas javnosti" portparol Haškog tužilaštva Kavran.

Odgovarajući na pitanje da li to znači da će nam Bramerc "oprostiti" Mladića i da će se u finišu izborne kampanje u Srbiji potpisati SSP ona je istakla:"Kada kaže puna saradnja sa Hagom, Bramerc ne misli samo na izručenje Mladića, već na niz elemenata".

Olga Kavran nije mogla da precizira da li će Bramerc ipak posetiti Beograd 17. aprila. "Ne mogu da preciziram kada će to biti, ali on želi da dođe u prvu zvaničnu posetu Beogradu", istakla je ona.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE