• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretučen sin Dževada Galijaševića

Petnaestogodišnjeg Edina Galijaševića, sina eksperta za pitanja terorizma Dževada Galijaševića, pretukao je Ramo Mačković iz Maglaja.

 Pretučen sin Dževada Galijaševića Izvor: MONDO

"Pedesetdvogodišnji Mačković ga je pretukao na školskom poligonu u ovom gradu, psujući mu pritom "četničku majku i oca koji radi za četnike", rekao je Dževad Galijašević. Njegovom maloljetnom sinu su polomljena rebra i ima velika nagnječenja na leđima i modrice po cijelom tijelu.

Dževad Galijašević, član Ekpertskog tima za borbu protiv terorizama i organizovanog kriminala, ispričao je da je Mačković došao sinoć na poligon Osnovne škole "Moševac" noseći vile u rukama i napao je djecu psujući im majku i prijeteći da će ih sve pobiti pištoljem.

"Onda je prepoznao mog sina i napao ga je psujući mu srpsku i četničku majku i oca koji radi za četnike. Edina je povukao sa tribine odakle je gledao utakmicu i oborio na poligon i tukao ga nogama dok je dječak bespomoćno ležao. Kada je Mačković otišao Edin je pozvao mene i policiju koja je na lice mjesta došla nakon pola sata i napravila zapisnik", kaže Galijašević.

 On dodaje da se ovaj napad dogodio nakon što je ministar bezbjednosti BiH Sadik Ahmetović u Savjetu ministara "prozvao drugog člana Ekspertskog tima za borbu protiv terorizama i organizovanog kriminala Domagoja Margetića" i optužio ga za objavljivanje spiska na kojem se nalaze imena terorističkih organizacija i onih koje su povezane sa njima, kao i imena pojedinaca koji se dovode u vezu sa terorizmom.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE