• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalinić kandidat za predsjednika RS

Glavni odbor Saveza za demokratsku Srpsku odlučio je da kandidat ove stranke za predsjednika RS bude predsjednik stranke Dragan Kalinić.

 Kalinić kandidat za predsjednika RS Izvor: MONDO

Za člana Predsjedništva BiH kandidovaće se Rajko Papović.

Kalinić je novinarima rekao da Papović ima zavidnu političku karijeru i da može valjano da zastupa politiku Saveza za demokratsku Srpsku, te da na pravi način parira drugim kandidatima za člana Predsjedništav BiH - Nebojši Radmanoviću iz SNSD-a i Mladenu Ivaniću iz PDP-a.

"Što se tiče kandidature za predsjednika RS, Predsjedništvo stranke je predložilo mene kao predsjednika Saveza. Smatramo da je to u interesu stranke, a i podrazumjeva se da čelnik jedne političke stranke ponese i najveću odgovornost za neku od izbornih funkcija", rekao je Kalinić novinarima u Banjaluci.

On je naglasio da će SzDS imati u svakoj izbornoj jedinici dovoljan broj kandidata za Narodnu skupštinu RS, a da će nosioci lista uglavnom biti potpredsjednici stranke.

"Mi smo puni entuzijazma i elana, nosi nas činjenica da smo nova stranka koja nema drugog izbora izuzev da se maksimalno bori za svoje birače. Mi svoje glasačko tijelo vidimo i među razočaranim članovima SDS-a, u velikom broju neopredjeljenih ljudi i mladima", rekao je Kalinić.

On je naglasio da će SzDS biti zadovoljan izbornim rezultatom ukoliko bi imao bar po jednog poslanika za Narodnu skupštinu RS iz svake izborne jedinice.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE