• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opozicija vs. Dodik: Tajni računi u inostranstvu

U Parlamentu RS se raspravljalo o "tajnim" računima premijera u inostranstvu. Dodik tvrdi da nema nikakvu imovinu van granica.

 Opozicija vs. Dodik: Tajni računi u inostranstvu Izvor: MONDO

"Moja imovina je jasno istaknuta u imovinskom kartonu, a sve ostalo su špekulacije", rekao je Dodik danas u Parlamentu RS, odgovarajući na pitanje poslanika SRS RS Milanka Mihajlice o njegovom imovinskom stanju.

Odgovarajući na pitanje poslanika SDS-a Vukote Govedarice na koji način plaća mjesečnu ratu kredita od 19.140 KM za kupovinu vile na Dedinju u Beogradu, premijer Dodik ponovio je da nema skrivenih računa u inostranstvu i dodao da je vilu kupio na kredit čiji se dio rate otplaćuje od zakupnine, dok je jedan dio reprogramiran.

"Sve se može vidjeti ako nadležni organi misle da tu ima nečega drugog. Stojim im na raspolaganju i mislim da se tu radi o javnom poslu i da nema ništa sakriveno", istakao je premijer Dodik.

Poslanik SNSD-a Radomir Vuković pitao je premijera Dodika da li Vlada RS ima djelimično mogućnosti da ljudima nadoknadi štete od posljednjih poplava u Srpskoj, premijer RS rekao je da su poplave bile katastrofalne i da je Vlada odobrila više od 24 miliona KM pomoći opštinama koje su zadesile poplave, svjesni činjenice da su štete daleko veće.

"Na poljoprivrednim usjevima šteta je katastrofalna i bitno će uticati na značajan pad poljoprivredne proizvodnje i time uzrokovati čak i pad bruto društvenog proizvoda, jer je najmanje 30 odsto očekivane reprodukcije uništeno lošim vremenskim uslovima u poljoprivredi", naglasio je Dodik. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE