• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imenovan Štab "Srebrenica 2010"

Direktor Federalne uprave policije Zlatko Miletić imenovao je Štab akcije pod nazivom "Srebrenica 2010" .

 Imenovan Štab "Srebrenica 2010" Izvor: MONDO

Zadatak štaba je da organizuje, planira i realizuje operativne aktivnosti koje su u nadležnosti policij, vezano za obilježavanje 15. godišnjice stradanja u Srebrenici.  Iz Federalne uprave policije saopšteno je da je Štab dogovorio aktivnosti svih policijskih agencija učesnika za obezbjeđenje ukopa žrtava na području Federacije BiH /FBiH/, a sačinjen je i Plan zajedničkih aktivnosti policijskih agencija.

 Započele su i aktivnosti na području Sapna - Nezuk, gdje je održan okrugli sto, koji je protekao potpuno bezbjedno, a danas je u 9.00 časova 6 000 do 6 500 učesnika započelo "Marš mira", krećući se u pravcu Potočara. Kretanje kolone, na čijem se čelu nalaze policijski službenici iz MUP-a Tuzlanskog kantona, kroz dio FBiH prošao je prema planu i bez evidentiranih problema, navodi se u saopštenju.Grupa od 197 biciklista i 25 maratonaca krenula je jutros u 8.30 časova iz Bihaća prema Srebrenici. Sa policijskog aspekta, ove aktivnosti, do sada, protiču potpuno bezbjedno.

  U skladu sa utvrđenim Planom, policijske agencije nastavljaju svoje aktivnosti i tokom sutrašnjeg dana kada će pratiti kolonu vozila kojima će biti prevoženi posmrtni ostaci na relaciji Visoko - Sarajevo - Lapišnica - Srebrenica, ističe se  u saopštenju. Stalno zasjedanje Štaba započeće 10. jula u 12.00 časova u Tuzli i trajaće sve do završetka svih aktivnosti povodom obilježavanja godišnjice tragedije u Srebrenici. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE