• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH: Graničar spasio turiste iz Srbije

Pripadnik Granične policije BiH Ismet Maslan spasio četvoro državljana Srbije koji su niz liticu duboku oko 20 metara sletjeli u jezero HE "Višegrad".

 BiH: Graničar spasio turiste iz Srbije Izvor: MONDO

Idući na posao Maslan je u nedelju ujutro u 5.50 časova pomogao licima iz BMW-a koji je sletio u jezero da se popnu uz liticu, saopšteno je iz Granične policije.

Riječ je o turistima iz Srbije koji su se vraćali sa ljetovanja u Crnoj Gori, kojima je Maslan pružio pomoć jer su bili u vidno rastresenom stanju i strahu, a dvije osobe, koje su imale lakše povrede, odvezao je u višegradsku bolnicu, gdje im je pružena lekarska pomoć.

Iz Granične policije podsjećaju da je ovo samo jedan od primjera proaktivnog djelovanja njenih pripadnika i njihovog zalaganja u pružanju pomoći građanima BiH, ali i onima koji prolaze kroz BiH.

U proteklih nekoliko mjeseci pripadnici Granične policije spasili su državljanku Srbije iz kanjona Rzava, spriječili utapanje dva maloljetna djeteta i starije osobe u rijeci Savi, ugasili požar u privatnom stanu u Velikoj Kladuši, te spasili od utapanja mještanina Prisoja iz Buškog jezera, saopšteno je iz Granične policije.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE