• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: I RS će jednog dana preispitati status!

Predsjednik Vlade RS Milorad Dodik izjavio je da Srpska jednog dana mora da riješi pitanje svog statusa u BiH, ali da sada nije vrijeme.

 Dodik: I RS će jednog dana preispitati status! Izvor: MONDO

 "Siguran sam da će doći dan kada će srpski narod odlučivati o svojoj sudbini na referendumu. BiH je za RS mora, a kao i svaka mora ona traje dok mora", rekao je Dodik u Pelagićevu nakon otvaranja Spomen-sobe u kojoj su fotografije 83 poginula borca, pripadnika Treće posavke lake pješadijske brigade Vojske RS.

Dodik je istakao da Srpska "mora biti bez srpskih svađa". Govoreći o statusu Kosova, Dodik je ponovio da RS nikada neće priznati nezavisnost južne srpske pokrajine, nego će i dalje ostati privržena politici koju vodi Srbija.

Premijer Srpske danas je u Pelagićevu uručio ključeve od četiri stana porodicama poginulih boraca i ključeve stana jednom ratnom vojnom invalidu iz ove opštine, u čijoj izgradnji je sa 75 odsto sredstava ili 133.000 KM učestvovalo Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite RS, a sa 25 odsto sredstava lokalna zajednica.

Osim otvaranja novoizgrađene Spomen-sobe, koju je osveštao Njegovo preosveštenstvo vladika zvorničko-tuzlanski Vasilije, premijer RS danas je otvorio i novoasfaltirani put do jezera u Pelagićevu, u dužini od 750 metara i razgovarao sa opštinskim rukovodstvom.

 Premijer Dodik je boravio u posjeti opštini Pelagićevo u društvu ministra rada i boračko-invalidske zaštite RS Rade Ristovića. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE