• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumac Ljupčo Lazareski otišao sa rodama

Omiljeni lik gledalaca iz serije "Vratiće se rode" iznenada preminuo tokom snimanja scena u hotelu "Moskva". Uzrok smrti - srčani udar.

 Glumac Ljupčo Lazareski otišao sa rodama Izvor: MONDO

Ekipu serije "Vratiće se rode", ali i mnoge njene gledaoce, zaprepastila je iznenadna smrt Ljupča Lazarevskog, glumca-naturščika, inače penzionisanog vojnog pukovnika, koji je u seriji glumio lik "Mikija Nosonje".

Lazarevski, koji se u seriji prvi put oprobao u glumačkom poslu, sedeo je u nedelju pre podne za stolom u svom apartmanu u hotelu "Moskva" u Beogradu, u kojem je bila postavljena scenografija za snimanje. Dok se pripremao za ulogu, iznenada mu je pozlilo.

Ubrzo je pristigla i Hitna pomoć, a lekari su ga, prema rečima očevidaca, reanimirali ceo sat. Međutim, 47-godišnji Lazarevski nije izdržao jak srčani udar.

"Dva dana je osećao bolove u grudima, ali je došao na snimanje uveravajući nas, ali i sebe, da je u pitanju obična prehlada", rekli su novinarima predstavnici producentske kuće "Kobra film".

Ekipa televizijske serije bila je šokirana i sa nevericom je primila vest o smrti omiljenog člana ekipe.
"U šoku sam. Ljupčo je bio naturščik, ali na snimanjima odavno nisam videla takvu energiju i srčanost kakvu je on imao. Ljupčo je bio zadužen za dobru atmosferu, a svaki set sa njim bio je žurka kojoj kraja nema", rekla je za "Novosti" Hristina Popović-Mujin koja u seriji tumači lik "Barbare".

Jedan od glavnih glumaca u "Rodama" i direktor "Kobra filma" Dragan Bjelogrlić nije imao snage da govori, šokiran smrću Lazarevskog. "Nemam reči da opišem ovu tragediju", rekao je Bjelogrlić.

Ljupčo Lazarevski, pukovnik u penziji, rođen je 4. jula 1961. godine u Beogradu. Vojnu akademiju završio je 1983. godine u 36. klasi Vojne akademije, Kopnene vojske, inžinjerija. Profesionalnu službu započeo je u inženjerijskoj jedinici u Valjevu, gradu u kojem je stekao veliki broj prijatelja i postao poznat pod kao "Ljupče inženjerac".

Iz Valjeva odlazi u Beograd gde je radio u zaštitnoj jedinici, a kasnije je bio zadužen za sport i fizičku kulturu u komandi Prve armije. Lazarovski se godinama bavio džudom, a kao sportista i radnik u SD "Partizan" ostvario je visoke rezultate.

Penzionisao se 2005. godine. Bio je oženjen i imao je dve ćerke.

Lazarevski će biti sahranjen u utorak u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

(www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE