• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majice sa likom Karadžića i Mladića u Parlamentu?

Kalabić poručio da će, ako se ponovi situacija ulaska osobe bez identifikacije u parlament dovesti momke sa majicama sa likom Karadžića i Mladića.

 Majice sa likom Karadžića i Mladića u Parlamentu? Izvor: MONDO

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Drago Kalabić poručio je da će, ukoliko se ponovi situacija ulaska lica bez identifikacije u zgradu parlamenta BiH, delegati SNSD-a u parlament dovesti grupu momaka sa majicama na kojima će biti likovi Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

"Pokazaćemo parlamentu BiH da ne mogu da važe dvostruki aršini. Kako je moguće da se osobi koja ima pokriveno lice i koja nije prošla proces identifikacije dozvoli da prisustvuje sjednicama parlementa kao i svi drugi poslanici i gosti. Ako se to može dozvoliti Nađi Dizdarević, zašto bi bio problem i sa ljudima koji nose majice sa Karadžićevim likom", rekao je Kalabić za "Pres RS".

On je naglasio da nije nimalo ugodno kada nekome iza leđa sjedi potpuno pokrivena osoba za koju ne znate ništa, zbog čega neidentifikovane osobe ne bi smjele da prisustvuju sjednicama parlementa.

Kalabić smatra da je dolazak Nađe Dizdarević u parlament BiH režirala Stranka za BiH.

On je ponovio da je obezbjeđenje ove institucije napravilo veliki propust kada je dozvolilo da u parlament uđe Nađa Dizdarević koja nije prošla proces identifikacije jer je imala pokriveno lice.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE