• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Špiriću opet prijete smrću

Na adresu predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Nikole Špirića stigla je nova anonimna prijetnja smrću.

 Špiriću opet prijete smrću Izvor: MONDO

Srna saznaje da je prijetnja upućena iz Mostara.

"Naš dobri četniče Špiriću, nemoj misliti da smo te mi zaboravili, samo smo te malo pustili da vidimo koliko možeš biti bezobrazan...Ali budi suiguran da će ti doći kraj... Ima stara poslovica nije nićija gorila do zore, pa neće ni tvoje četničko ponašanje..'', stoji u oštro i vulgarno intoniranom pismu, prepunom gramatičkih grešaka.

Anonimni pošiljalac teško čitljivim rukopisom čudi se što ljudi oko Špirića ne vide koliko on navodno radi protiv ''Bosne i bosanskog naroda''.

"Namjerno smo izostavili i Hercegovine, jer i tu ima dosta ustaša koji rade protiv muslimanskog naroda, jer i vi četnici i ustaše nije vam se ostvarilo u mjeri koju ste bili zacrtali... Mislili ste da će nas nestati, ali ste se grdno prevarili i samo vam možemo pručiti - desi li se opet, neće vam se za trag znati...'', stoji u anonimnoj prijetnji predsjedavajućem Savjeta ministara BiH.

U pismu je navedena i poruka Nikoli Špiriću da će sigurno platiti zato što ''prima tolike pare, a radi protiv države''.Ne štedeći najprostije psovke, autor anonimnog pisma poručuje Špiriću da ga neće ubiti, jer ga želi živog, a i metak je skup.

Agencija za istrage i zaštitu BiH (Sipa) analizira anonimno prijeteće pismo upućeno predsjedavajućem Savjeta ministara BiH Nikoli Špiriću s ciljem identifikovanja autora i sadržaja izrečenih prijetnji, saopšteno je Srni iz Sipe.

"U skladu sa zakonskim obavezama, Agencija će preduzeti mjere iz svoje nadležnosti radi eliminisanja prijetnji i eventualnog procesuiranja autora", ističu u Sipi i dodaju da o obimu i sadržaju mjera nisu u prilici da govore.


 (MONDO/Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE