• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petar Đokić: Podržavamo Dačića, uvijek smo bili jedna partija

Autor SRNA

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da je Socijalistička partija dala punu podršku Socijalističkoj partiji Srbije i njenom lideru Ivici Dačiću na predstojećim izborima u Srbiji.

 Đokić podržava Ivicu Dačića Izvor: SRNA/Zorica Simeunović

Đokić je istakao da je Socijalistička partija u prethodnom periodu dala zadatak svim svojim gradskim i opštinskim odborima da formiraju timove koji će raditi na animiranju svih članova, prijatelja, rođaka i poznanika u BiH i Srbiji, da izađu na izbore 21. juna i daju podršku Socijalističkoj partiji Srbije.

"Takođe, promovisali smo sve predizborne propagandne materijale Socijalističke partije Srbije na svim našim medijskim kanalima", rekao je Đokić.

Pročitajte i ovo

Đokić je rekao da je Socijalistička partija Srbije uz Socijalističku partiju od osnivanja /1993. godine/, a 2018. godine, na osmom Kongresu donesena je odluka da se ide ka ujedinjenju dvije partije, na šta su posebno ponosni.

"Samim tim, kada je Socijalistička partija Srbije u kampanji, sasvim je prirodno da smo i mi u kampanji sa njima. Uvijek smo bili jedna partija i naše aktivnosti su jedan od dokaza te tvrdnje", rekao je Đokić.

On je dodao da će se promovisanje politika i izbornih lista Socijalističke partije Srbije nastaviti i u budućem periodu, tačnije sve do 21. juna kada je dan izbora, za koje je siguran da će biti pobjednički za Socijalističku partiju Srbije i njene koalicione partnere, saopšteno je iz Socijalističke partije.

"Mi ćemo u ovoj sedmici dati dodatne napore kako bi sve naše veze u BiH i Srbiji bile usmjerene u pravcu davanja podrške izbornoj listi broj dva Koalicija Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije/Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija. Siguran sam u odličan pobjednički rezultat Socijalističke partije Srbije. Državnička politika i program Ivice Dačića to potvrđuju i garantuju", poručio je Đokić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE