• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Britiš ervejz" obučava putnike za e-čekiranje

"Britiš ervejz" postavio na beogradskom aerodromu štand na kojem će njeni putnici svakoga dana pre leta moći da se "čekiraju" putem Interneta

 "Britiš ervejz" obučava putnike za e-čekiranje Izvor: MONDO

Britanska aviokompanija "Britiš ervejz" postavila je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" štand na kojem će njeni putnici svakoga dana pre leta moći da se "čekiraju" putem Interneta i odštampaju svoju kartu za ukrcavanje.

U periodu najveće opterećenosti aerodroma, taj štand će omogućiti putnicima da se prijave na let putem Interneta i izbegnu redove.

Osoblje "Britiš ervajza" će biti na raspolaganju putnicima kojima je potrebna pomoć ili žele da nauče kako da se prijave na let putem Interneta i sami odštampaju "bording" kartu, navedeno je u saopštenju kompanije.

Štand je postavljen u odlaznom holu aerodroma, neposredno pored kancelarije "Britiš ervejza" i funkcionisaće svakoga dana dva sata pre leta do 31. avgusta.

"Britiš ervejz" ima i sajt www.ba.com pomoću kojeg je uptnicima omogućeno da, i u špicu sezone, maksimalno ubrzaju proces prijave na let.

"Naši putnici se posetom sajta www.ba.com za svega nekoliko minuta mogu registrovati za let i uz pomoć interaktivne mape izabrati željeno sedište u avionu sa bilo kog kompjutera. Registracija putnika za let se može obaviti 24 sata pre poletanja, što omogućava brži prolazak na aerodromu i manje čekanja u redovima", izjavila je Natali Brodnik, direktor "Britiš ervejza" za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Sajt www.ba.com nedeljno poseti 2,5 miliona ljudi, a skoro 600.000 putnika "Britiš ervejza" mesečno se čekira putem Interneta ili pomoću kioska na aerodromima širom sveta.

Putnici iz Beograda koji su regostrovani za let pre dolaska na aerodrom odmah odlaze na pasošku kotrolu ukoliko nose samo ručni prtljag, dok je za one koji predaju prtljag to omogućeno da učine na "fast bag drop" šalterima za brzu predaju prtljaga.

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE