• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kule od 17 spratova u parku "Airport City"

Prva faza izgradnje biznis parka "Airport City" u Novom Beogradu privodi se kraju, a uskoro će početi izgradnja i dve kule od 17 spratova.

 Kule od 17 spratova u parku "Airport City" Izvor: MONDO

Kako je preneo sajt Beobuild.net, do sada je u tom najvećem biznis-parku u regionu izgrađeno šest poslovnih zgrada, ukupne površine 65.000 kvadratnih metara. U toku je izgradnja sedme zgrade, površine 14.000 kvadratnih metara, a očekuje se da će radovi na tom objektu biti završeni do kraja 2009. godine.

Početkom leta, firme "Africa Israel" i "Tidhar" potpisale su ugovor vredan 25 miliona evra sa "Austrijskom bankom" o finansiranju narednih faza izgradnje.

Takođe, sa "Multicon inženjeringom" potpisan je ugovor o planiranju i projektovanju u predstojećim fazama. Prema tom ugovoru, planirana je izgradnja dve kule od 17 spratova. Jedna kula zamišljena je kao hotel i poslovni prostor, dok je u drugoj, na 22.000 kvatratnih metara isključivo poslovni prostor.

Kule će biti okrenute ka ulici Omladinskih brigada, a planirana je i izgradnja 15.000 kvadratnih metara podzemne garaže.

Posle te faze, uslediće izgradnja tri stambene kule površine po 20.000 kvadratnih metara u Tošinom bunaru, kao i dodatnih 15.000 kvadratnih metara podzemnog parking prostora.

Postojeća pešačka zona u već izgrađenom delu parka "Airport City" biće glavna komunikaciona zona budućeg kompleksa "Airport City Belgrade", ukupne površine 190.000 kvadratnih metara, prenosi Beobuild.net.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE