• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik ide u Trebinje zbog Svislajona

Premijer RS Milorad Dodik je najavio da će u ponedeljak posjetiti Trebinje i pokušati da riješi problem "Svislajon -Industrije alata Trebinje"

 Dodik ide u Trebinje zbog Svislajona Izvor: MONDO

Većinski vlasnik Rodoljub Drašković najavio raskidanje kupoprodajnog ugovora sa Vladom RS, zahtijevajući da mu se vrati 17 miliona maraka (8,5 miliona evra) koje je uložio u tu kompaniju.

Poslije sjednice Vlade on je novinarima rekao da su "neki u RS pokušali da iskoriste januar, u kojem je malo radnih dana, kako bi prikazali da je recesija tu", navodeći da to nije tačno.

"Imaćemo smanjenu stopu rasta zbog krize, ali nećemo biti u recesiji", istakao je Dodik.

Odgovarajući na pitanje da li je konzorcijum "Delta-Zekstra" uplatila sredstva za kupovinu banjalučke robne kuće "Boska", za šta rok ističe danas, Dodik je rekao da o tome nema informaciju, te da prethodnih dana nije bilo informacija o tome da je beogradska kompanija odustaje od kupovine "Boske".

Prema njegovim rečima, ukoliko "Delta-Zekstra" ne ispuni svoje obaveze "Vlada će vidjeti na koji način će dalje tretirati to pitanje".

Konzorcij "Delta-Zekstra" u oktobru prošle godine potpisao je ugovor o kupovini državnog kapitala robne kuće "Boska" za tri miliona evra, obavezao se i da izmiri poreske obaveze preduzeća u iznosu od pet miliona KM.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE