• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slučaj Ćuruvija: Sudija saslušava nove svedoke

Istražni sudija u minula tri dana saslušao je nekoliko novopredloženih svedoka u okviru istrage o ubistvu Slavka Ćuruvije.

 Slučaj Ćuruvija: Sudija saslušava nove svedoke Izvor: MONDO

Istražni sudija Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu u minula tri dana saslušao je nekoliko novopredloženih svedoka u okviru sprovođenja određenih istražnih radnji u vezi sa ubistvom novinara i vlasnika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije, rekla je portparol Posebnog odeljenja Maja Kovačević - Tomić.

Specijalno tužilaštvo je u januaru prošle godine podnelo zahtev za sprovođenje određenih istražnih radnji u vezi sa ubistvom Ćuruvije, a istražni sudija je tada saslušao oko 50 predloženih svedoka.

Kovačević - Tomić je kazala da je Specijalno tužilaštvo nedavno predložilo da se sasluša još 10 -15 novih svedoka i obavi balističko veštačenje.

Ona je rekla da ne može da navede imena onih koji su poslednja tri dana saslušani, jer, prema zakonu, ovaj postupak nije javan.
Ćuruvija je ubijen na Uskrs, 11. aprila 1999. godine, u vreme NATO bombardovanja, ispred ulaza u zgradu u Svetogorskoj ulici u kojoj je stanovao.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE