• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jatom u Solun, Oslo i Pulu

Kompanija "Jat ervejz" će od 30. marta do 25. oktobra saobraćati po letnjem redu letenja, a nove destinacije u letnoj sezoni su Solun, Oslo i Pulu.

 Jatom u Solun, Oslo i Pulu Izvor: MONDO

Solun će u red letenja biti uvršten 1. juna, a leteće se do kraja letnje sezone sa poletanjima iz Beograda sredom, petkom i nedeljom.

Na relaciji Beograd-Pula "Jat" će leteti od 19. juna do 14. septembra, dva puta sedmično - četvrtkom i nedeljom. Komercijalni direktor "Jata" Vladimir Ognjenović izjavio je da se očekuje da linija za Pulu bude veoma profitabilna jer postoji veliko interesovanje građana, a na toj liniji leteće avioni tipa ATR.

Avioni "Jata" na liniji Beograd-Oslo leteće od 6. juna do 26. septembra ponedeljkom i petkom.

Predstavnici "Jata" podsetili su da ta aviokompanija od početka zimske sezone leti za Banjaluku, sada već četiri puta sedmično, a u ponudu je uvršten i direktan let za Tel Aviv.

Tokom letnjeg reda letenja najfrekventnije linije "Jata" su Frankfurt, Beč, Minhen, Moskva, Rim, Cirih, Pariz, Amsterdam, London, Skoplje, Sarajevo, Podgorica i Tivat na kojima će leteti najmanje jednom dnevno.

Pomoćnik komercijalnog direktora Borivoje Kovačević istakao je da "Jat" veliku pažnju posvećuje razvoju regionalnog saobraćaja, posebno prema bivšim jugoslovenskim republikama, kao i prema Mađarskoj, Bugarskoj i Albaniji.

Prema njegovim rečima, planira se uvođenje dnevnog saobraćaja za Banjaluku i dodatni letovi za Skoplje, a u špicu letnje sezone za Crnu Goru će se leteti 44 puta nedeljno.

Pomoćnik komercijalnog direktora "Jata" Srđan Lalatović ukazao je da je ta kompanija preko svog sajta od 21. marta omogućila "on lajn" rezervisanje, plaćanje i izdavanje elektronskih karata, tako da putnici više ne moraju po karte da dolaze na prodajna mesta "Jata".

Ceo proces traje pet do sedam minuta, a za kupovinu "on lajn" karte potrebni su važeći pasoš, "visa" ili "master" platna kartica, kompjuter sa pristupom Internetu i validna "imejl" adresa. Lalatović je istakao da je juče putem Interneta "Jat" prodao 75 karata i ostvario promet od preko 20.000 evra, a očekuje se dalji rast broja prodatih karata.

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE