• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Banjaluci otvoren hotel Marriott

Autor mondo.ba

U Banjaluci je otvoren hotel „Courtyard by Marriott“ sa četiri zvjezdice, a po franšizi najvećeg svjetskog hotelskog brenda „Marriott International".

Novootvoreni hotel u najvećem gradu Srpske ima 118 savremeno opremljenih soba, sobe za lica sa invaliditetom, višenamjensku multimedijsku konferencijsku salu sa oko 200 mjesta, restoran sa više od 100 mjesta, velnes, fitnes salu, podzemnu garažu i druge sadržaje propisane strogim standardima ovog lanca hotela.

Hotel su otvorili predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

„Marriott International“ je najveći svjetski hotelski brend, sa više od 6.200 hotela u 125 zemalja, sa portfoliom od 30 hotelskih brendova, sa više od 1,2 miliona smještajnih jedinica i preko 100 miliona članova lojaliti kluba.

Marriott je i regionalni lider u hotelijerstvu, sa hotelima otvorenim u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Skoplju i drugim gradovima.

Najveći svjetski hotelski brend Marriott International i domaća kompanija MMI Razvoj projekata potpisali su krajem 2017. godine franšizni ugovor o otvaranju hotela „Courtyard by Marriott“ u Banjaluci.

Hotel u Banjaluci se nalazi u ulici Prvog krajiškog korpusa.

L.U.D.I.L.O. - hotel inspirisan "Igrom prestola"! FOTO

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOS

NAPOKON HOTEL BOSNA DOBIJA KONKURENCIJU

hotel

@MILOS Hotel bosna treba da se preimenuje u Hotel Srpska i da se komplet renovira ako želi biti konkurencija bilo kome. A najvažnije pitanje je hotel na Trgu Krajine, gradska vlast je totalno nesposobna da se izbori s tim. Kao nema interesa da se izgradi započeti hotel Palas i da dobijemo reprezentativnu građevinu. Aha

MONDO REPORTAŽE