• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je neizvjesno novogodišnje slavlje u Banjaluci? Evo šta kažu iz Gradske uprave

Autor Dušan Volaš

Nakon što je poništena 80.000 KM vrijedna nabavka za organizaciju proslave Nove godine u Banjaluci iz Gradske uprave na upit Mondo portala nisu konkretno odgovorili da li će već najavljeni pjevači nastupiti na Trgu Krajine.

 Nova godina Trg Krajine 2021. doček 2022. Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Gradonačelnik Draško Stanivuković u ponedjeljak je poništio javnu nabavku u vezi organizacije proslave Nove godine, pošto marketinška agencija "Stars & more", kojoj je upućen poziv, nije dostavila ponudu na vrijeme.

Po odluci o poništenju nabavke, ovoj agenciji 8. novembra je upućen poziv za organizaciju novogodišnje proslave, na osnovu pregovaračkog postupka bez objave obavještenja, pošto ova agencija, kako se navodi u odluci, "ima ekskluzivno pravo te sklopljene ugovore sa izvođačima muzičkog programa navedenim u tehničkoj specifikaciji".

Možda će vas zanimati

"Rok za podnošenje ponuda je istekao 10. novembra u 11:00 časova, a otvaranje ponuda je bilo zakazano istog dana za 11:40. Do krajnjeg roka za podnošenje ponuda, nijedan ponuđač nije dostavio ponudu. S obzirom da do krajnjeg roka za podnošenje ponuda, nije dostavljena nijedna ponuda u određenom krajnjem roku, komisija je ugovornom organu predložila donošenje odluke o poništenju postupka javne nabavke. Ugovorni organ je prijedlog komisije prihvatio i odlučio kao u dispozitivu", navedeno je između ostalog u dokumentu na gradskom registru javanih nabavki.

Podsjetimo, Gradska uprava je 11. novembra najavila da će organizovati proslavu Nove godine, te da će posjetioce tokom dvije koncertne večeri zabavljati Ana Bekuta i Petar Grašo.

Na naše pitanje da li će poništavanje odluke u vezi organizacije proslave Nove godine uticati na već najavljeni muzički program, iz Gradske uprave su nam odgovorili da se radi na pripremema za obilježavanje Nove godine.

"Ono što je potrebno da se naglasi jeste da Grad u saradnji sa relevantnim institucijama prati epidemiološku situaciju u vezi sa virusom korona, s obzirom na situaciju u cjelokupnom regionu, te će kao odgovorna lokalna zajednica da postupi u skladu sa istom. Sve informacije oko obilježavanja proslave Nove godine biće dostupne na zvaničnoj internet stranici Grada Banjaluka", pojasnili su iz Gradske uprave.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Arap

Da je Radojičić gradonačelnik počeli bi do sad i most na Docu i Kongresni centar. Ovaj samo ganja starlete zato nema Nove godine

MONDO REPORTAŽE