• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otežana komunikacija SNSD-a i SDP-a

SDP podržao opozicione stranke u RS i to će sigurno otežati dalju komunikaciju između SNSD-a i SDP-a, izjavio Igor Radojičić.

 Otežana komunikacija SNSD-a i SDP-a Izvor: MONDO

Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Igor Radojičić smatra da bi se situacija u odnosima SNSD-a i Socijaldemokratske partije (SDP) BiH mogla promijeniti poslije svega što se desilo prilikom izbora delegata na posljednjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske (RS).

"Ono što je loše jeste da je SDP podržao opozicione stranke u RS i to će sigurno otežati dalju komunikaciju između ove dvije stranke", naglasio je Radojičić.

On je za "Glas Srpske" rekao da poslije razgovora sa delegacijom SDP-a u Sarajevu, nije bilo nikakvih novih sastanaka sa predstavnicima te partije, ni zakazanih ni održanih, u vezi sa formiranjem vlasti na nivou BiH.

Lideri SNSD-a i SDP-a Milorad Dodik i Zlatko Lagumdžija predvodili su stranačke delegacije na razgovorima o formiranju vlasti na nivou BiH održanim 4. decembra u Sarajevu.

Predstavnici te dvije političke stranke trebalo je, prema tadašnjim najavama, da se sastanu krajem ove sedmice i da javnosti predoče detalje dogovora u vezi sa pitanjima za koja imaju zajednička rješenja.

U SNSD-u i SDP-u ranije su rekli da je potrebno da se izdefinišu konkretna rješenja o kojima postoji saglasnost i dodali da postoje stvari o kojima se stranke slažu, ali i one o kojima imaju podijeljeno mišljenje.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE