• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kubalkanika", "Big bend" i trubači na Trgu za Novu

Na banjalučkom Trgu Krajine u novogodišnjoj noći nastupiće bendovi "Kubalkanika" i "Big bend" trubački orkestar Dejana Petrovića.

 "Kubalkanika", "Big bend" i trubači na Trgu za Novu Izvor: MONDO

Doček Nove 2011. godine u Banjoj Luci biće organizovan na Trgu Krajine, gdje će 31. decembra biti priređen prigodan program, koji će trajati od 21 do jedan čas iza ponoći. Na sjednici Organizacionog odbora, koja je održana danas, 16. decembra, potvrđen je Program dočeka Nove godine.

Prema najavama iz Banskog dvora, koji je nadležan za organizaciju dočeka, nastupiće kubansko-srpski bend „Kubalkanika“ i „Big bend“, te , pobjednik ovogodišnjeg Sabora trubača u Guči. Dolazak Nove 2011. godine, tačno u ponoć, biće najavljen vatrometom.

Omladinski savjet Grada organizovaće proslavu Nove godine u Domu omladine, gdje će mladi Banje Luke, na njegove dvije scene, pripremiti svoj program.

Jedna bina biće postavljena ispred Doma omladine i svi zainteresovani moći će besplatno da prisustvuju dočeku. Druga bina biće stacionirana u unutrašnjosti Doma omladine, a ulaznica će koštati 7 KM. Na obe bine nastupiće poznati banjalučki di-džejevi.

Takođe, doček Nove godine biće upriličen i za najmlađe, koji će se, od 11 do 13 časova, na Trgu Krajine zabavljati uz pjesme Kristine Ivanović-Kiki i Jelene Šukalo.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE