• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parlament BiH bez kvoruma

Predsjedavajući Predstavničkog doma parlamenta BiH Adnan Bašić konstatovao da ne postoji kvorum za održavanje današnje sjednice.

 Parlament BiH bez kvoruma Izvor: MONDO

Predstavnici stranaka zastupljenih u Predstavničkom domu Parlamenta BiH na sastanku 11. januara trebalo bi da dogovore termin nastavka konstitutivne sjednice Predstavničkog doma.

Ovo je odlučeno na današnjim konsultacijama, nakon što je na početku sjednice Predstavničkog doma privremeni predsjedavajući Adnana Bešić konstatovao da ne postoji kvorum za njeno održavanje.

U nastavku sjednice poslanici bi trebalo da izaberu predsjedavajućeg Predstavničkog doma i njegova dva zamjenika, te komisiju za izbor članova Savjeta ministara BiH.

Poslanik SNSD-a Milorad Živković rekao je da je usvojen prijedlog SNSD-a da se predstavnici političkih partija ponovo sastanu 11. januara, kako bi im se dalo dovoljno vremena za dogovor o kolegijumu.

Živković je rekao da je bilo bespotrebno i gubljenje vremena i novca zakazivati sjednicu za danas, navodeći da je njeno održavanje koštalo 6.000 KM.

"SNSD je u saopštenju dao razloge zašto danas nije trebalo održati nastavak sjednice. Smatrali smo da je bilo svrsishodnije da se sastanu predstavnici političkih partija koje participiraju u Predstavničkom domu i dogovore se o nastavku", rekao je Živković novinarima.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE