• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akcija "Tobako": Među uhapšenima i policajac

U okviru akcije "Tobako" policija lišila slobode 10 osoba zbog krijumčarenja neocarinjene robe. Među uhapšenima i policajac Vjekoslav Čolić.

 Akcija "Tobako": Među uhapšenima i policajac Izvor: MONDO

Policija Republike Srpske (RS) na području opština Bileća, Doboj i Zvornik u okviru akcije "Tobako" lišila je slobode 10 lica zbog krijumčarenja neocarinjene robe, a među uhapšenima je i jedan policijski službenik iz Doboja.

Portparol MUP-a Republike Srpske (RS) Mirna Šoja rekla je Srni da je u toku akcije zaplijenjeno 841 boksova cigareta "valter volf", "avangard" i "marlboro", određena količina stimulansa "kamagra" i "vijagra", te veća količina novca i određeni broj mobilnih telefona.

"U toku je saslušanje navedenih lica, koja se terete za krivična djela organizovani kriminalitet u vezi sa djelom organizovanje grupe ljudi ili udruženja za krijumčarenje i rasturanje neocarinjene robe i nedozvoljeni promet akciznih proizvoda", potvrdila je Šoja.

"Glas Srpske" jutros je objavio da su u akciji uhapšeni Miladin Jokić, Zoran Jokanović, Radovan Bajović, Predrag Čuknić, Ljubiša Mihajlović, Zoran Mihajlović, Janko Radojčić, Slaviša Granić, Ljiljana Granić i neimenovani inspektor dobojske policije.

Srna nezvanično saznanaje da je uhapšeni policajac Vjekoslav Čolić, koji je u CJB Doboj radio na poslovima ispektora za suzbijanje kriminaliteta.

Policija Republike Srpske privela je jednog policijskog službenika iz Doboja u okviru akcije "Tobako", potvrdio je Srni načelnik Centra javne bezbjednosti Doboj Tihomir Narić.

Narić je rekao da "nije srećan" zbog činjenice da je jedan od policijskih službenika iz Doboja osumnjičen za kriminalne radnje i najoštrije osudio ovakvo ponašanje pojedinaca koji narušavaju ugled policije.

"Spremni smo i odlučni da se obračunamo sa kriminalom i svim nezakonitim radnjama, bez obzira odakle dolaze i ko su izvršioci", rekao je Narić.

On je dodao da će u zavisnosti od rezultata istrage, CJB Doboj donijeti konačan sud i odluku da li protiv uhapšenskog policajca treba pokrenuti disciplinski postupak.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE