• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlica nezakonito trošio novac?

Centar javne bezbjednosti Banjaluka, Poreska uprava RS i Centralna izborna komisija BiH ispituju trošenje novca u Srpskoj radikalnoj stranci.

 Mihajlica nezakonito trošio novac?  Izvor: MONDO

Centar javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka, Poreska uprava Republike Srpske (RS) i Centralna izborna komisija (CIK) BiH ispituju i odgovornost u vezi sa tim lidera te stranke Milanka Mihajlice, piše "Glas Srpske".

Grupa građana je prošlog mjeseca podnijela prijavu protiv Mihajlice zbog sumnji da je nezakonito trošio stranački, a time i novac poreskih obveznika i na taj način počinio krivično djelo.

"Prijava protiv Mihajlice zaprimljena je u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka i predmet je u radu u saradnji sa Tužilaštvom RS", potvrđeno je u banjalučkom CJB.

Portparol Poreske uprave RS Mila Štrkić izjavila je da je kontrola SRS-a RS uvršćena u njihov plan rada, ali da nema roka do kada bi trebalo da bude završena.

U CIK-u BiH su rekli da su dobili anonimnu prijavu građana protiv Mihajlice, te da će ona biti razmatrana sljedeće godine kada budu pripremali izvještaj o radu za 2010. godinu.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE