• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako prihvate bespravnu odluku, pokazaćemo ko smo": Sanja Vulić smatra da bi Sud BiH trebao da poništi odluku CIK-a

Autor Dušan Volaš

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić rekla je da je Pravni tim te stranke sačinio žalbu na odluku CIK BiH o poništavanju izbora u Doboju i Srebrenici, te da vjeruje da će pravnici u Apelacionom odjeljenju Suda BiH biti nepristrasni i donijeti drugačiju odluku.

 "Ako prihvate bespravnu odluku, pokazaćemo ko smo": Sanja Vulić smatra da bi Sud BiH trebao da poništi odluku CIK-a Izvor: SRNA/Aleksandar Lukić

"Ako se desi da prihvate političku i bespravnu odluku CIK-a koji je, kako je svima poznato, nezakonito imenovan, mi ćemo pokazati ko smo", poručila je Vulićeva gostujući na ATV.

Ona je podsjetila da je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Boris Jerinić na proteklim izborima u Doboju, koji su protekli u skladu sa zakonom, bio u znatno većoj prednosti u odnosu na Srđana Todorovića iz Socijalističke partije (SP).

"Sva opozicija, ukoliko se okupi oko njega na budućim izborima, jeste na nivou statističke greške u odnosu na SNSD u Doboju, jer smo mi moćni i ponovo ćemo pobijediti", rekla je Vulićeva.

Ona je pozvala lidera Socijalističke partije Petra Đokića da se izjasni da li je i dalje koalicioni partner SNSD-a.

"Neka kaže da li stoji iza svog kadra u Doboju. Ako je na nivou republičkih institucija u vlasti, a u Doboju ruši SNSD, onda tu nešto ne štima", ocijenila je Vulićeva.

Ona je dodala da Đokić, ako krije da je sjeo za pregovarački sto sa liderom SDS-a Mirkom Šarovićem, treba da bude "DŽek" i kaže da li je završio kada je riječ o dugogodišnjoj koaliciji sa SNSD-om.

"Srđan Todorović nema šanse na izborima u Doboju u odnosu na Borisa Jerinića i u to će se i sam uvjeriti", naglasila je Vulićeva.

Ona je rekla da se lider SDS-a Mirko Šarović u vezi sa poništavanjem izbora u Doboju sveti bivšem članu te stranke Obrenu Petroviću koji je shvatio da uz SNSD može taj grad povesti putem razvoja i prosperiteta.

Vulićeva je dodala da SDS na političkoj sceni opstaje na krilima stranaca i podrške političkog Sarajeva.

Ona je rekla i da je odluka da se ponište rezultati izbora u Srebrenici apsolutno protiv Srba, te da će "srpski" članovi CIK-a ostati zapamćeni kao izdajnici srpskog naroda.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE