• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Većina građana za Novu u kućnoj atmosferi

Građani BiH novogodišnju noć proslaviće uglavnom skromno, a euforije skoro i da nema. Doček na trgovima takođe je vrlo skroman.

 Većina građana za Novu u kućnoj atmosferi Izvor: MONDO

MONDO je anketirao građane uoči novogodišnjih praznika, a više od polovine njih izjasnilo se da će Novu godinu provesti u svojim domovima.

Oko 38 odsto građana slaviće u nekom od kafića ili restorana, dok će samo sedam odsto negdje otputovati. U većini gradova BiH, uglavnom zbog krize, neće biti organizovanog dočeka Nove godine na otvorenom. Ipak, to nije slučaj sa Sarajevom.

Sarajlije će u Novu godinu ispred BBI centra zabavljati Zabranjeno pušenje, Bombaj štampa, Erogene zone, Abba Real Tribute, Pink Panter Band, Dino Voice Band i DJ Focho.



U sarajevskom Domu mladih vas očekuje novogodišnji festival Elektronske glazbe In.Ventura. Na dva floora u novogodišnjoj noći nastupiće DJ imena iz BiH i regiona: IVEE / Live act / Beograd, DJ JASMINA / Starke, TONI JURANOVIĆ/ CM / Makarska, MILI SEFIC / Tonality Records / Chicago /USA, FOCHO / Dom mladih resident, WEDRAN / Triptonite, VANJA S-CREAM / Disc-Tech...

U klubu Coloseum će se održati novogodišnji poker turnir. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih turnir se neće održati. Cijene ulaznica su 40,80 i 120 KM. U diskoteci Aqua nastupiće Esma Redžepova s bendom, trubači i DJ ScorpiuS. Ulaz je 15 KM stajanje i 25KM za sjedenje.

Kubansko-srpski bend "Kubalkanika" i "Big bend" i trubački orkestar Dejana Petrovića nastupiće na proslavi Međunarodne nove godine na Trgu Krajine u Banjaluci. Na nekoliko štandova će se prodavati piće i hrana, a biće organizovana i novogodišnja žurka za mališane, koja će početi u 11 časova i trajaće do 13 časova

Mališani će imati priliku da se druže sa Djedom Mrazem i izvođačima Kristinom Ivanović Kiki, Jelenom Šukalo i banjalučkim bendom "Four Roses".

Kada je riječ o Banjaluci, doček će se osim na trgu, slaviti i u Domu omladine gdje je ulaz sedam KM. Na Outdoor stageu: Filip A., Boris Banjac, Mladen Tomić, Siniša Tamamović, dok će Indoor stage zauzeti : Afrodizijak, Kawiar, Ladjarsky, Woodie, Coa Flatfunk

U banjalučkom hotelu "Bosna" doček Nove godine košta 140 KM, a u cijenu je uključena svečana večera sa jednim pićem. Nastupaju Slobodan Vasić i Bojana Šarović uz pratnju benda "Moderator". Za goste sa strane obezbijeđeno je  besplatno noćenje.



"Demofest klub" nudi šampanjac u ponoć, bogatu mezu iz domaće kuhinje, a slavljenike će posjetiti i Djed Mraz koji u ponoć donosi poklone.  U DFK su za muziku zaduženi bend "Sunrise" i DJ Dijana Tepšić. Cijena ulaznice je 38 KM.

Novogodišnji parti u banjalučkom baru "Šejkers" uključuje hranu i piće. Muziku će puštati didžej RENE aka MAKER, a cijena za pripadnice ženskog pola je 70 KM, dok je za muškarce 100 KM.

U Mostaru takođe neće biti dočeka Nove godine na otvorenom, a dočeke Mostarcima nude različiti klubovi i diskoteke.

Kad su u pitanju mostarski hoteli, proslava novogodišnje večeri biće organizovana samo u hotelu “Ero”, koji tradicionalno svake godine organizuje doček Nove godine. Hotel “Ero” će, u  novogodišnjem sjaju, i ove godine pripremiti posebno svečan i veseo doček Nove 2011. godine, uz bogatu gastronomsku ponudu i vrhunski zabavni program.

Za zabavu i ples do jutarnjih sati pobrinuće se grupa Gusari iz Metkovića.  U drugim hotelima izostaće proslava novogodišnje večeri. Kad su u pitanju mladi, ni oni, bar za sada, nemaju nekog pretjeranog izbora kad je u pitanju proslava Nove godine. Zasad, organizirani doček novogodišnje noći biće organiziran u klubu “Oxygen”, koji i za ovu najluđu noć u godini organizuje nezaboravan provod

Iz kluba Drugi Način za najluđu noć su pripremili nastup grupe Takt, DJ program, bogatu tombolu i švedski stol.

U diskoteci "Romana INN" za ispraćaj stare i doček Nove 2011. godine biti će uz narodnu glazbu uživo i Joker bend. Cijena ulaza je 10 KM.
(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE