• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Stanivukoviću gradska skupština služi za iživljavanje, biće problema u Banjaluci

Autor Vesna Kerkez

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je, komentarišući opoziciju u Srpskoj rekao da "ona živi na priči o pobjedi njihovog kandidata za gradonačelnika u Banjaluci, koja je dosta spekulativna", te naveo da je SNSD u ovom gradu pokrenuo niz promjena.

 Dodik: Stanivukoviću gradska skupština služi za iživljavanje, biće problema u Banjaluci Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

On je podsjetio da je napravljen novi Gradski odbor, čiji je predsjednik Vlado Đajić.

"Oni (opozicija) su isti dan po imenovanju Đajića radili neko brzinsko telefonsko ispitivanje sa pitanjem za koga bi građani glasali kada bi danas bili izbori, i 60 odsto ih se izjasnilo da bi glasali za Đajića", rekao je Dodik.

Govoreći o razvoju lokalnih zajednica Srpske, Dodik je rekao da će biti problema u Banjaluci, jer gradonačelnik Draško Stanivuković ne uvažava gradsku skupštinu, koja mu služi za iživljavanje, a ne za jedan kvalitetan dogovor i ponaša se kao "neko povređeno dijete".

"Ako skupština usvaja budžet, onda se ona pita o tome, gradonačelnik je samo predlagač. Bojimo se da se zbog njegove nesposobnosti da nešto učini ne dođe do zastoja u razvoju grada i zato smo mu ponudili i rekli `hajde da se zajedno dogovaramo`", rekao je Dodik.

On je konstatovao da u gradskom budžetu nema sredstava za ono što je gradonačelnik obećavao da će uraditi.

(Srna/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Vi iz SNSD činite sve što je vašoj moći da mu otežate rukovođenje gradom, nažalost

Negsen

Normalno da je Stanivukovic pobijedio i opet bi pobijedio sa jos vecom razlikom, narod nece kriviti Draska sto u budzetu nema novca jer je on tek stupio na duznost, a o svom radu redovno obavjestava javnost tako da je on odlican gradonacelnik.

Vodi ga kući

@Negsen Draško je Klasičan rijaliti program. Radojičić je došao sa programom na 20 stranica a uradio je i više od toga. Tražio je rješenja koja su dobra za gradjane ali i koja će grad otvoriti prema turistima. Ovaj ima vještine političke manipulacije i nastavlja opozicionariti u svrhu novih izbora i funkcija za biografiju. Realan programa nema osim sve kontra, kako bi rijaliti dobio na dinamici a ni sijalicu uličnu nije zamijenio od kad je došao. Sve se gasi u BL, i Banjaluka kao ozbiljan grad nije smjela priuštiti taj luksus od 4 godine tavorenja u mjestu sa rijaliti klincem

MONDO REPORTAŽE