• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Prijedoru vanredno: Pavlović se nije pojavio u gradskom parlamentu, očekuje se ostavka pismenim putem

Autor Dušan Volaš

U Prijedoru se trenutno održava nastavak 11. sjednice Skupštine grada Prijedora na kojoj se očekuje i informacija o podnošenju ostavke Dalibora Pavlovića na mjesto gradonačelnika.

 U Prijedoru vanredno: Pavlović se nije pojavio u gradskom parlamentu, očekuje se ostavka pismenim putem Izvor: Dušan Volaš

"Nezavisne novine" pišu da se Pavlović nije prisutan na sjednici ovog gradskog parlamenta.RTRS navodi da bi trebao pismenim putem podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora.

Gradonačelnik nije ni u zakonskoj obavezi da je podnese Skupštini, jer ga ona nije ni birala, nego Centraloj izbornoj komisiji.

Prema zakonu, izbori bi trebalo da budu održani u roku od 90 dana, ali ne prije 30 dana. Sjednica skupštine i dalje traje i za sada nije bilo riječi o eventualnoj ostavci gradonačelnika.

Podsjetimo, Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a poručio je gradonačelniku Prijedora Daliboru Pavloviću da je izgubio povjerenje svojih stranačkih kolega i da njemu i građanima Prijedora nije ostavio izbor, te očekuje da ga danas do 12. časova obavijesti da je odstupio s mjesta gradonačelnika podnoseći neopozivu ostavku.

"Očekivao sam da ću kao predsjednik stranke, koja Vas je zajedno sa građanima Prijedora dovela do mjesta gradonačelnika, čuti ili pročitati jasan demanti na sadržaje koje posljednjih dana možemo da vidimo u javnosti, a nisu dostojni funkcije koju obavljate, ni godina koje imate. Pošto je izostalo Vaše jasno ograđivanje od sadržaja koje je javnost mogla da vidi, a koji nisu dozvoljeni ni sa stanovišta javnog morala ni pravila ponašanja koje SNSD njeguje, u obavezi sam da Vas pozovem da odstupite s funkcije koju obavljate", istakao je lider SNSD-a u pismu upućenom Pavloviću.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE