• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aca Lukas u Banjaluci: Koncert na kojem se reklamira SNSD i obraća zvaničnik SNSD-a, ne organizuje SNSD

Autor Brankica Spasenić

U Multimedijalnoj sali banjalučkog Čajaveca u nedjelju uveče održan je koncert folk pjevača Ace Lukasa, na kojem su se puštali promotivni spotovi SNSD-a, a prisutnima se obratio i predsjednik Gradskog odbora ove stranke Vlado Đajić.

 Vlado Đajić i Aca Lukas Izvor: MONDO

Na snimcima koji su ustupljeni Mondu, vidljivo je da se pred početak Lukasovog nastupa, na video-bimu puštaju spotovi sa logom SNSD-a, na kojem se pojavljuju najviši zvaničnici ove stranke i reklamiraju aktivnosti koje je ranije organizovao SNSD. Nakon izlaska Lukasa na binu, sa njim se pojavio i Đajić koji je pozdravio prisutne.

“Uživajte večeras, družićemo se i narednih dana”, poručio je, između ostalog, Đajić, te najavio i koncert sa Cecom Ražnatović krajem septembra u Banjaluci.

Potom je zajedno sa Lukasem zapjevao hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, neizostavni dio repertoara na brojnim SNSD-ovim skupovima i pjesmu koju nerijetko zapjeva i predsjednik ove stranke Milorad Dodik.

Pogledajte

02:31
Aca Lukas na koncertu u sali SNSD u Banjaluci
Izvor: Mondo - ustupljeni snimci
Izvor: Mondo - ustupljeni snimci

Iako je koncert organizovan u zgradi "Čajaveca" u multimedijalnoj sali u prostoru gdje je sjedište Gradskog odbora SNSD-a, tokom kojeg je reklamiran SNSD i obratio se predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a, iz SNSD-a tvrde da oni ne stoje iza ovog događaja.

Iz GO SNSD Banjaluka nisu odgovorili na upit Monda da li su oni na bilo koji način učestvovali u organizaciji koncerta, ali su, nekoliko dana prije njegovog održavanja, portalu Blink.ba odgovorili da “Multimedijalna sala u krugu Čajaveca nije u vlasništvu, niti pod zakupom Gradskog odbora SNSD-a, kao i da Gradski odbor ove stranke nije organizator niti učestvuje u organizaciji navedenog koncerta i u skladu sa tim nema informacije o besplatnim kartama za ovaj koncert”.

Osim besplatnih karata, tokom koncerta je za sve posjetioce bilo besplatno bezalkoholno i alkoholno piće u neograničenim količinama.

Mondo je poslao upit agenciji “Arbitrium” koja je tvrdila da su organizovali neke ranije koncerte na ovom mjestu, kao i agenciji “Queen estrada” kojoj se Đajić zahvalio tokom svog govora, ali odgovore nismo dobili. Ukoliko ih dostave, objavićemo.

U istoj sali do sada su nekoliko puta organizovane slične žurke, zabave i koncerti na kojima se po pravilu pojavljivao Đajić i drugi funkcioneri stranke. GO SNSD je uvijek demantovao da su oni organizatori, pa čak i kada se pjevačica Milica Pavlović javno zahvalila Đajiću što je organizovao "matursko veče" na kojem je nastupila.

(Mondo)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Koliko je ovaj narod nisko pao, za 100KM ,deku mesa i čašicu rakije srljaju za demagogom u očaj. Naravno tu je i pjesma da ih oraspoložii

Mirko

Koga oni za...avaju, narode jesi li lud.Kada ces progledati.

Max

@Mirko sto ste ljubomorni😅😅😅😅

MONDO REPORTAŽE