• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković, odbornici PDP-a i SNSD-a postigli dogovor: Sutra nastavak sjednice Skupštine grada

Autor Nikolina Damjanić

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas je ponovo sazvao sastanak sa šefovima klubova odbornika Skupštine grada Banjaluka na kojem je odlučeno da nastavak današnje prekinute sjednice bude, ipak, sutra sa početkom od devet časova.

 Skupština grada Banjaluka Izvor: Grad Banjaluka

Dragoslav Topić, šef kluba odbornika SNSD-a, rekao je da je to dogovor koju su postigli danas, kako bi se što prije riješila goruća pitanja u gradu, prenose Nezavisne novine.

"Nakon što smo prozvali sve odbornike odlučili smo se za sutra, a već naredne sedmice nas vjerovatno očekuje novi kolegijum kako bi što prije zakazali narednu sjednicu", kazao je Topić.

Dragan Milanović, koji uvjerava da sutra kvorum neće biti problem.

Stanivković je rekao da niko ne treba učiti odbornika da radi svoj posao.

"Ponašanje odbornika nije prihvatljivo. Nije mi lako palo da danas nismo završili sjednicu koja je trebalo da bude završena prošle sedmice. Moram se jasno ograditi da nije moj posao da vodim računa o tome. Meni je drago što je klub PDP-a uvijek tu. Neka svako priča o sebi. Ne sumnjam da neki odbornici imaju svoje firme, poslove, ali da jednom mjesečno ne možeš biti u službi Grada, e to je neprihvatljivo”, ističe gradonačelnik Banjaluke.

Ističe da je na današnjem sastanku usaglašeno da neodržavanje Sjednice nije predmet političke borbe, kao i da je potrebno rješavanje pitanja bolovanja sekretara Skupštine grada Banjaluka.

Dodao je da sutra na sjednici Skupštine očekuje 19 odbornika, jer je tako potvrđeno.

Na pitanje novinara zašto se on kao gradonačelnik nije pojavio jutros, Stanivuković kaže da su prve tačke bili izvještaji direktora javnih preduzeća, kao i da je najavio da će doći nakon tih tačaka.

Što se tiče parkinga ističe da su im ruke vezane, jer sekretar Skupštine grada Banjaluka ne radi i ne mogu odluku objaviti u Službenom glasniku, kao i da sada nije prioritet novac nego smanjenje broja automobila u gradu.

"Opet sa spreman da napravimo i neke korekcije za parking. Banjaluka je spremna na sve, a SNSD ni akcize.To je nama strategija upravljanja saobraćaja Grada", rekao je gradonačelnik Banjaluke.

Podsjećamo, nakon što je jutros zbog nedostatka kvoruma sjendica odgođena, Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluke je rekao da će nastavak biti u četvrtak.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE