• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik mladima SNSD-a poručio: Kada odete negdje daleko, tamo ste niko i ništa

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas na Jahorini, nakon izborne konferencije Mladih socijaldemokrata (MSD) da se njegova generacija borila za Srpsku kakva je bila moguća, a da je na mladima da prave RS po svojoj mjeri.

 Dodik mladima SNSD-a poručio:  Kada odete negdje daleko, tamo ste niko i ništa Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Dodik je rekao da ova politička partija ima omladinski pogon, veoma svjestan potrebe političkog organizovanja i metodologije koja to obezbjeđuje, te poručio da mladi ljudi treba da jačaju patriotsku svijest i bore se za Republiku Srpsku po njihovoj mjeri.

"Moja generacija se borila za Republiku Srpsku onako kako je bilo moguće, a oni treba da se bore za Republiku Srpsku po njihovoj mjeri", rekao je Dodik novinarima.

On je istakao da je cilj da mlade generacije budu posvećene kreacijama u političkom smislu - jedinstvom, programskim ciljevima, aktivizmom i svime što je danas rečeno ovdje.

"Generacija u otadžbinskom ratu i mi koji smo poslije toga rukovodili Republikom Srpskom bili smo suočeni sa puno izazova, mnogo problema, puno neprijateljskog okruženja i sa puno toga što smo nosili iz prošlosti. Želimo da mlade generacije oslobodimo toga", naglasio je Dodik.

On je izrazio zadovoljstvo zbog dobre manifestacije snage i moći SNSD-a, koja se ogleda u okupljanju.

"Ta snaga se ogleda u činjenici da smo ovdje, kod mladih, u našoj partiji obezbijedili strukturu koja je jedinstvena, jednoglasno je izabrala Glavni odbor, novog predsjednika mladih", rekao je Dodik.

On je rekao da je ponosan i da su mladi SNSD-a dali već nekoliko ministara, načelnika, gradonačelnika.

"Mi smo od 44 opštine u gotovo 30 imali ljude od 35 do 38 godina što govori o tome da je organizovanje rada u ovakvoj strukturi apsolutno korisno i može da posluži i društvu, i mladoj generaciji danas", naglasio je Dodik.

On je čestitao Ivoni Pejanišović, koja je danas izabrana za predsjednika Mladih socijaldemokrata, navodeći da je pokazala programsko jedinstvo na ciljevima koji su veoma osmišljeni i danas predočeni.

On je rekao da očekuje da Ivona i njen tim na najpraktičniji način predlažu i od državnih organa traže realizaciju politika za jačanje prije svega patriotske svijesti kod mladih ljudi, povećanje stepena obrazovanja, da se kroz obrazovnu strukturu eliminišu sve dekadencije iz prošlosti, da se kreiraju politike koje će više ohrabriti mlade da žive na ovim prostorima.

"Moje uvjerenje je da je ovo najbolje mjesto i za mlade. Kada odete negdje daleko, tamo ste niko i ništa", rekao je Dodik.

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rade

Mile lupa al baš🤮

Miki

Glupa ti je priča lažni predsjedniče

Jadno

Moje generacije tek ljeti vidim i prisjetim se ljudi, sve rasuto po bijelom svijetu. Šteta. Sad voze bijesna auta a bili su uglavnom loši đaci mada nije sve u tome, tamo su robovi bez ikog svoga i tako im djecarastu gledajući svoju zemlju, rodbinu, djedu i babu preko interneta

Ti si jadan

@Jadno A oni su ostvareni ljudi. Nisu oni niciji robovi, placeni su onoliko koliko vrijede, drzava ih stiti od poslodavaca. Pametnom dosta

Realno

A ovdje ste samo nista...

MONDO REPORTAŽE