• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DS: Koštunica stvara lažnu dilemu

Iz DS ocenjuju da Vojislav Koštunicastvara lažnu dilemu hoće li koalicija DSS-NS "napraviti kompromis" i podržati SSP sa EU.

 DS: Koštunica stvara lažnu dilemu Izvor: MONDO

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Marko Đurišić ocenio je da Vojislav Koštunica u javnosti stvara lažnu dilemu o tome hoće li koalicija DSS-NS "napraviti kompromis" i podržati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.

"Suočen sa porazom na republičkim i debaklom na pokrajinskim izborima, tehnički premijer na sve načine pokušava da se održi na vlasti i izigra izbornu volju građana", naveo je Đurišić u pisanoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

On je ocenio da DSS sigurno neće glasati za sporazum u parlamentu i podsetio da su funkcioneri te stranke u predizbornoj kampanji nazivali "judama i izdajnicima one koji su se zalagali za potpisivanje SSP", kao i da su napustili sednicu vlade na kojoj se raspravljalo o ratifikaciji SSP nazivajući je antidrzavnim činom.

"Vojilsav Koštunica neće odustati od svoje politike izolacije i ispuniće do kraja političke ideje Vojislava Šešelja, koji mu je obećao premijersko mesto", izjavio je Đurišić.

On je dodao da bez SSP-a građani Srbije ne mogu očekivati nove investicije, infrastrukturne radove, ekonomske reforme i drustvo socijalne pravde.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE