• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPS: "Sporazum za Beograd" sigurno u sredu

Koalicioni sporazum sa radikalima i narodnjačkom koalicijom o formiranju vlasti u Beogradu biće sigurno potpisan u sredu, kažu u SPS.

 SPS: "Sporazum za Beograd" sigurno u sredu Izvor: MONDO

Predsednik Izbornog štaba Socijalističke partije Srbije (SPS) za Beograd Aleksandar Antić potvrdio je da će koalicioni sporazum sa radikalima i narodnjačkom koalicijom o formiranju vlasti u Beogradu biti potpisan u sredu.

Antić je agenciji Beta rekao da će sporazum Srpske radikalne stranke, DSS-Nove Srbije i koalicije SPS-Partija ujedinjenih penzionera Srbije-Jedinstvena Srbija biti potpisan u 12 časova u restoranu "Kelemegdanska terasa".

On je dodao da su u utorak održane dodatne konsultacije unutar koalicije okupljene oko SPS-a vezane za raspodelu nadležnosti i da su usaglašeni svi segmenti.

Antić je kazao i da je siguran da će Izvršni odbor Partije ujednjenih penzionera Srbije, koji će biti održan u devet čašova, prihvatiti Predlog koalicionog sporazuma sa radikalima i narodnjačkom koalicijom o formiranju vlasti u Beogradu.

Predsedništvo PUPS-a je, kako je istakao, prihvatilo taj predlog.

Gradski odbor SPS-a u ponedeljak je doneo odluku da usvoji Predlog koalicionog sporazuma sa SRS-om i narodnjačkom koalicijom o formiranju vlasti u Beogradu, dok su stranački organi radikala, DSS i NS to učinili ranije.

Sporazum će potpisati generalni sekretar SRS i njihov kandidat za gradonačelnika Aleksandar Vučić, Aleksandar Antić i predsednik gradskog odbora DSS-a Nenad Komatina.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE