• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pod kontrolom vatra na Klobuku

Veliki šumski požar na Klobuku pod kontrolom, a požar koji je juče izbio na Ljubomiru kod Trebinja proširio se na okolna brda

 Pod kontrolom vatra na Klobuku Izvor: MONDO

Požar koji je juče poslijepodne izbio na Ljubomiru kod Trebinja proširio se na okolna brda, a požarna linija prijeti da se prenese i na visoku šumu u području planine Viduša, dok je veliki šumski požar na Klobuku pod kontrolom.

Prema riječima Miodraga Batinića, komandira Teritorijalno-vatrogasne jedinice Trebinje, gašenje u Ljubomiru onemogućava nepristupačan teren, a vatrogasci prate stanje na požarištu.

Batinić dodaje da su trebinjski vatrogasci ugasili požar koji je rano jutros izbio u vinogradu AD "Agrokopa" u Petrovom polju u kojem je izgorjelo između 200 i 300 metara zasada vinove loze.

Požar u rejonu Klobuka i Aranđelova na granici prema Crnoj Gori je pod kontrolom, a na terenu dežuraju ekipe Vatrogasne jedinice Lastva, Civilne zaštite, Centra za gazdovanje kršom i službi Hidroelektrana na Trebišnjici.

Komandir Vatrogasne jedinice Lastva Zdravko Paranos rekao je Srni da je u toku noći na ovom području vatra u više navrata probijala požarnu liniju.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE