• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić najvio proteste u Beogradu

Aleksandar Vučić najavio je da će SRS zajedno sa koalicionim partnerima u Beogradu organizovati zajednički protest.

 Vučić najvio proteste u Beogradu Izvor: MONDO

Generelni sekretar Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Vučić najavio je da će ta stranka zajedno sa koalicionim partnerima u Beogradu organizovati zajednički protest zbog odluke da se konstitutivna sednica gradske skupštine održi 14. jula.

Vučić je na konferenciji za novinare kazao da očekuje da će se sa Demokratskom strankom Srbije, Novom Srbijom i koalicijom okupljenom oko Socijalističke partije Srbije (SPS) dogovoriti oko protesta koji će biti održan "od srede".

"Mislim da smo blizu završetka tih dogovora i načina na koji ćemo te demokratske promene, koje su građani želeli da izvedu u Beogradu, sprovedemo u delo", rekao je Vučić, koji je i kandidat tih stranaka za gradonačelnika Beograda.

Kako je naveo, stranke koje su potpisale koalicioni sporazum o formiranju vlasti u Beogradu preduzeće sve demokratske i zakonom dozvoljene mere da se poštuje volja građana.

Vučić je rekao da su objašnjenja zbog čega je konstitutivna sednica zakazana tek za 14. jul "nemoralna i neverovatna", i dodao da mu je vršilac dužnosti gradonačelnika Zoran Alimpić kazao da nije uveren u to da SRS, DSS-NS i SPS-PUPS-JS imaju većinu u Skupštini grada.

Dodao je da će to odugovlačenje "skupo koštati Beograd".
Govoreći o mogućnosti da se koalicija raspadne, Vučić, koji je kandidat za gradonačelnika, kazao je da je njemu najvažnije da "čistog obraza uđe u taj posao i da takvog obraza i izađe iz posla".

Takođe je naglasio da obećava da će u Beograd dovesti tri puta više investicija nego što je to sada slučaj - i po obimu i po broju.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE