• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dule Savić sekretar za sport?

Sportska legenda Dušan - Dule Savić viđen je za novog gradskog sekretara za sport i omladinu u Beogradu.

 Dule Savić sekretar za sport? Izvor: MONDO

Sportska legenda Dušan - Dule Savić viđen je za novog gradskog sekretara za sport i omladinu u Beogradu, saznaje "Alo" iz pouzdanih izvora.

Prema koalicionom dogovoru na gradskom nivou između SRS-a, koalicije okupljene oko SPS-a i koalicije DSS-NS, Sekretarijat za sport i omladinu pripao je narodnjacima, čiji čelnici smatraju da bi nekadašnji omiljeni fudbaler Zvezdinog severa bio najbolji čovek za tu funkciju.

Portparol DSS-a Andreja Mladenović potvrdio je da stranka pregovara sa Duletom Savićem o tome da on preuzme funkciju gradskog sekretara.

Nekrunisana Zvezdina zvezda, čiji se gol Arsenalu na "Hajberiju" 1978. godine izučava u engleskim školama fudbala, takođe nije želeo da da da definitivan odgovor na pitanje hoće li prihvatiti ovu funkciju.

"Istina je da smo pregovarali o tome, ali da li ću biti sekretar za sport i omladinu, još je rano govoriti. Nemojte da trčimo toliko unapred", kratko je rekao Savić i uz osmeh odbio da odgovara na dalja pitanja.

Kako "Alo" saznaje, Savićev najozbiljniji "protivkandidat" je Zoran Jovanović, bivši košarkaš Crvene zvezde i aktuelni izvršni direktor Univerzijade.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE