• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Nastavljamo razgovore o formiranju Vlade

Predsednik NS Velimir Ilić izrazio je uverenje da će biti nastavljeni razgovori SRS, narodnjaka i kolakcije oko socijalista.

 Ilić: Nastavljamo razgovore o formiranju Vlade Izvor: MONDO

Komentarišući izjavu lidera Jedisntvene Srbije Dragana Markovića Palme da su za njega ti razgovori završeni, Ilić je rekao da ne veruje u to i upitao "kakav uticaj može da ima neko ko ima tri poslanika".

"Ako neko ko ima tri poslanika može da utiče na pregovore to je loš znak... Ja ne verujem u to", kazao je Ilić novinarima u pauzi Međunarodne konferencije o bezbednosti u saobraćaju.

On je istakao da između njega i lidera DSS Vojislava Koštunice nema nikakvih nesuglasica, niti problema, ukazujući da se u pojedinim medijima vodi izuzetno prljava kampanja.

Ilić je naveo da neki, kroz tu prljavu kampanju, žele Srbiju da vrate u devedesete godine prošlog veka i ddodao da se "ni tada nije radilo na način na koji se radi sada".

Lider NS je rekao i da je u 10-tak navarata "dobio pozive od ljudi iz DS" kako bi mu organizovali sastanak sa predsednikom te stranke Borisom Tadićem, ali da on to nije prihvatio.

Ilić nije želeo da kaže ko ga je zvao iz DS, ali je naveo da će "o tome pričati jednog dana", kao i o prljavoj kampanji, koja se, prema njegovim rečima, vodi protiv narodnjačke koalicije.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE