• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velja Ilić: Koliko košta Palma?

Velja smatra da je Boris Tadić "kupio" lidera JS, Palma neće da komentariše. jer ga ne interesuje šta priča Velja.

 Velja Ilić: Koliko košta Palma? Izvor: MONDO

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je da će narodnjačka koalicija sa radikalima i socijalistima formirati novu vladu i bez lidera Jedinstvene Srbije (JS) Dragana Markovića Palme, ili će u protivnom biti novih izbora.

"Nećemo valjda da dozvolimo da totalno neozbiljni Palma sa svoja tri poslanika bude centralna figura u Srbiji", rekao je Ilić za "Večernje novosti".

Ilić je rekao da će narodnjačka koalicija formirati novu nacionalno odgovornu i demokratsku vladu sa radikalima, socijalistima, Partijom ujedinjenih penzionera Srbije i listom Sulejmana Ugljanina: "A ako ne budemo mogli da se dogovorimo sa (liderom SPS-a Ivicom) Dačićem i (predsednikom PUPS-a Jovanom) Krkobabićem, onda idemo na nove izbore."

Upitan kako je doživeo okretanje lidera JS Demokratskoj stranci (DS), Ilić je javno pitao predsednika DS-a Borisa Tadića koliko je platio Dragana Markoviću: "Znam da je već otvoreno tržište, da se sve kupuje i da postoji cenovnik. Znam cenu za jednog poslanika, a znam cenu i za celu partiju. Srbija je trenutno najprljavija pijaca. Ta trgovina će ugroziti stabilnost države."

Ilić je dodao da se na toj "pijaci" trenutno "nudi svašta", da neće još da kaže šta, ali i da će sve uskoro reći. On je kazao da su mu više od deset puta nudili da napusti koalicionog partnera Vojislava Koštunicu.

"Ja nemam cenu. Ja nisma Palma. Ne pada mi na pamet da napustim Koštunicu", istakao je Ilić.

Lider NS je rekao da ne veruje u mogućnost da vladu formiraju Demokratska stranka, koalicija oko SPS-a i manjine jer to, kako je naveo, nije politički prirodno.

A lider JS Dragan Marković izjavio je da neće da komentariše navode Velimira Ilića o tome da mu je plaćeno da prekine pregovore sa narodnjačkom koalicijom i radikalima i okrene se demokratama.

"Ne interesuje me šta priča Velimir Ilić", rekao je Marković za sutrašnje izdanje "Večernjih novosti".

(Beta/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE