• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konkurs za novinarsku nagradu “Srđan Aleksić”

Ovo je druga godina od kada se nagrada dodjeljuje za tekstove/priloge u novinama, na TV i radiju, a ove godine u konkurs ulaze i tekstovi na veb stranicama i portalima.

 Konkurs za novinarsku nagradu “Srđan Aleksić” Izvor: MONDO

Ostalo je još manje od dvije nedjelje do završetka Konkursa (31. mart 2012.) za novinarsku nagradu „Srđan Aleksić“ za izvještavanje o marginalizovanim i ranjivim grupama u našem društvu.

Nevladina organizacija iz Banjaluke “Helsinški parlament građana” pozvala je sve zainteresovane novinare da se prijave na Konkurs jer su pripremili vrijedne novčane nagrade, koje su za ovu priliku obezbijedili kompanija m:tel i Unicredit banka Bosne i Hercegovine.


Ovo je druga godina od kada se nagrada dodjeljuje za tekstove/priloge u novinama, na TV i radiju, a ove godine su raspisali konkurs za tekstove na veb stranicama i portalima.

“Ovim putem pozivamo i nevladine organizacije da kandiduju novinare i/ili medije koji su ih na profesionalan način pratili u protekloj godini, za kategoriju za kontinuirano izvještavanje o marginalizovanim grupama”, navodi se u saopštenju.

Za eventualna pitanja, “Helsinški parlament građana” zamolio je zainteresovane da ih kontaktiraju na telefon ili putem e-maila.

A sve o novinarskoj nagradi „Srđan Aleksić“ možete naći na njihovom sajtu www.hcabl.org.

Ove godine medijski pokrovitelji novinarske nagrade su: BHRT, RTRS, Mojportal.ba, Media.ba, Vidiportal.ba, Radiosarajevo.ba, Manjine.ba, Buka.ba, Dnevnik.ba, Banjalukalive.com i Frontal.ba.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE