• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretnje novinarima u Novom Pazaru

Novopazarska policija privela dva lica zbog osnovane sumnje da su se nasilnički ponašala prema dvema novinarkama i snimateljima TV Jedinstvo

 Pretnje novinarima u Novom Pazaru Izvor: MONDO

Novopazarska policija privela je oko podneva dva lica zbog osnovane sumnje da su se nasilnički ponašala prema dvema novinarkama i snimateljima TV Jedinstvo, koji su bili na zadatku, potvrđeno je Tanjugu u tamošnjoj policijskoj upravi.

Kako se navodi, dvojica privedenih su na javnom mestu otvoreno pretili smrću ekipi TV Jedinstvo koja je bila na zadatku.
Privedenima je određena mera zadržavanja do 48 sati i u tom periodu oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom istražnom sudiji. Policija u cilju daljih istražnih radnji nije želela da saopšti njihov identitet.

Ekipi TV Jedinstvo je, kako je Tanjugu rečeno u policiji, zaprećeno da će biti zaklani ukoliko emituju tek napravljeni prilog o sporu imeđu Petra Petrovića i Salka Lekića zbog bespravne gradnje.

Petrović je prijavio spor koji već duže vreme ima sa Lekovićem koji, kako je ustvrdio, bespravno gradi objekat na njegovoj parceli o čemu on ima i sudska rešenja.

Petrović je slučaj prijavio i TV Jedinstvu, posle čega je ekipa te televizija napravila reportažu sa lica mesta.

Pošto je ekipa završila snimanje i uzela izjavu od Petrovića na putu do redakcije, kod hotela "Vrbak" u centru grada, put im je preprečio automobil marke "mercedes" iz koga su izašle dva muškarca uputivši im urede i pretenje.

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE