• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić obećava "izvanrednu saradnju" sa Srpskom

Novoizabrani predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je sinoć da RS u narednom periodu može očekivati izvanrednu saradnju sa Srbijom.

 Nikolić obećava "izvanrednu saradnju" sa Srpskom  Izvor: MONDO

Nikolić je istakao da je kao predsjednik Srbije dužan da sarađuje i sa vlašću i sa opozicijom u Republici Srpskoj, te da ga ne samo Dejtonski i Sporazum o specijalnim i paralelnim vezama, već i osjećanja prema Srpskoj obavezuju na saradnju.

"Republici Srpskoj, a i Srbiji neohodan je ekonomski oporavak sa mnogo više razmišljanja o socijalnim problemima građana i ovde i tamo. To je dosta nerešeno i zbog ekonomske krize, kao i zbog toga što se novac nenamenski troši“, rekao je Nikolić za BN televiziju.

On je istakao da ne želi da se miješa u poslove Republike Srpske kojoj želi "sve najbolje u ostvarenju svih njenih želja", te da "ovaj entitet u okviru države u kojoj se nalazi funkcioniše na najbolji mogući način".

"Moraću da uradim mnogo toga da bi se u Srbiji živelo bolje i časnije i poštenije. Mislim da je mojom pobedom preokrenut točak i da će od sada sve u Srbiji biti mnogo bolje“, ocijenio je Nikolić

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE