• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Šekovićima pooštrene restrikcije vode

Komunalno preduzeće "Zelenilo i čistoća" u Šekovićima pooštrilo je restrikcije vodosnabdijevanja za potrošače u toj opštini.

 U Šekovićima pooštrene restrikcije vode Izvor: MONDO

Termin isključenja vode produžen je sa četiri na šest časova dnevno, izjavio je Srni direktor ovog preduzeća Đorđe Radanović.

Radanović je precizirao da se voda svim potrošačima u toj opštini, koji se snabdijevaju iz gradske vodovodne mreže, isključuje svaki dan od 9.00 do 15.00 časova.

"Ukoliko se nastave ovakvi vremenski uslovi, što je, prema prognozama, realna opcija, i ako se ne smanji potrošnja, mi ćemo morati da produžimo restrikcije na osam časova. To nije popularna mjera, ali je jedina koja može da omogući da svi građani u određeno vrijeme imaju vodu", rekao je Radanović.

On je napomenuo da su brojni razlozi zbog kojih Šekovljani u slavinama nemaju dovoljne količine vode, a najvažniji prekomjerna potrošnja i skučenost mrežnih kapaciteta, jer je gradski vodovod u Šekovićima građen prije skoro pola vijeka.

Prošle godine je u Šekovićima, zbog istih problema, pet mjeseci bila na snazi mjera ograničenog vodosnabdijevanja potrošača. 

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE