• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Požari uglavnom pod kontrolom

U opštini Zvornik stavljen je pod kontrolu, ali je i dalje aktivan požar u mjestu Raševo, gdje gori nisko rastinje.

 Požari uglavnom pod kontrolom Izvor: MONDO

Na terenu su pripadnici Šumskog gazdinstva "Birač" i Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika, saopšteno je iz Republičke uprave Civilne zaštite.

U opštini Šekovići još je aktivan, ali pod kontrolom, požar u Mjesnoj zajednici Papraća, mjesto Bogorovo, pri čemu stanovništvo i objekti nisu ugroženi. U gašenju su učestvovali vatrogasaci iz Zvornika, Milića i Osmaka sa vatrogasnim vozilima, kao i radnici Šumskog gazdinstva "Zmajevac".

U opštini Lopare lokalizovan je požar koji se u toku dana na području brda Draganovac i Pirevo proširio iz pravca Tuzle, mjesto Kolimer, dok je ugašen požar na lokalitetu Banje Guber u Srebrenici.

U opštini Bileća u rejonu između mjesta Damja i sela Zvijerina i dalje je aktivan požar u čijem gašenju učestvuje jedno vatrogasno vozilo sa tri vatrogasca i mještani.

Teren je nepristupačan i vatra se gasi uz pomoć naprtnjača, a požar, čija je linija duga oko tri kilometra, širi se prema prema naselju Krnji Kamen u opštini Ljubinje, a drugi krak prema selu Do.

U opštini Nevesinje na planini Javor u toku je gašenje šumskog požara u kojem je izgorjelo 15 hektara bjelogorične šume. Na gašenju koje je otežano zbog nepristupačnog terena angažovani su vatrogasci i radnici šumskog gazdinstva.

U opštini Gacko ugašen je požar niskog rastinja u rejonu selo Slivlja.

U mjestu Kakmuž u opštini Petrovo u toku je gašenje požara koji je stavljen pod kontrolu, a angažovani su vatrogasci i radnici šumskog gazdinstva.

Pod kontrolom je i požar u mjestu Crni Vrh u opštini Šipovo a akcija gašenja je u toku.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE