• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apel vozačima: Izbjegavati putovanja u najtoplijem dijelu dana

Vozači teretnih motornih vozila zbog veoma visoke temperature treba da izbjegavaju putovanja od 11.00 do 17.00 časova

 Apel vozačima: Izbjegavati putovanja u najtoplijem dijelu dana Izvor: MONDO

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske apeluje na vozače teretnih motornih vozila da zbog veoma visoke temperature izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana, od 11.00 do 17.00 časova, sopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na raskrsnici magistralnog puta M-17, regionalnog puta R-464 i NJegoševe ulice u Šamcu u toku je rekonstrukcija raskrsnice sa kružnim tokom, pa će u NJegoševoj ulici saobraćaj iz pravca Šamca tokom radova biti obustavljen.

Na regionalnom putu Teslić – Banja Vrućica - Pođezera, zbog rekonstrukcije mosta na rijeci Velika Usora, saobraćaj je potpuno obustavljen.

Zbog sanacionih radova, od 8.00 do 16.00 časova, biće obustavljen saobraćaj na dionici magistralnog puta Vrtoče - Bosanski Petrovac.

Saobraćaj se odvija naizmjenično jednom kolovoznom trakom zbog rekonstrukcije kolovoza na magistralnom putu Sarajevo - Trnovo - Foča.

U periodu od 18.15 do 18.45 časova, radi bezbjednog održavanja vjerske maniFestacije, izvršiće se privremena obustava saobraćaja na dijelu magistralnog puta Brod - Odžak.

Na magistralnom putu Rogolji - Mliništa, u toku je rekonstrukcija kolovoza, zbog čega su moguće povremene obustave saobraćaja u maksimalnom trajanju do 15 minuta.

Na regionalnom putu Ukrina – Gornji Vijak na mjestu klizišta saobraćaj se odvija jednom trakom.

Deminiranje se izvodi na regionalnom putu Krupac - Igman, u reonu sela ŠeriFići, od 7.00 do 15.00 časova.

Na magistralnom pitu foča - Čemerno - Gacko zabranjen je saobraćaj za vozila ukupne mase do 15 tona i vozila izvođača radova, zbog izvođenja radova na projektu "Trajna sanacija klizišta Čemerno".

Zabranjen je saobraćaj za teretna vozila iznad 12 tona na putu Brod na Drini - Šćepan Polje.

Na regionalnom putu Karanovac - Kneževo, u mjestu Karanovac, zabranjen je saobraćaj preko mosta na rijeci Vrbas za sva vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona.

Zbog požara u Crnoj Gori potpuno je zatvoren granični prelaz Hum -Šćepan Polje, dok na ostalim graničnim prelazima u BiH za sada nema dužih zadržavanja.

Na graničnom prelazu Deleuša, zbog izvođenja radova na crnogorskoj strani, potpuno je obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila, a za ostale kategorije saobraćaj se obustavlja svakodnevno od 8.00 do 10.00 i od 15.00 do 17.00 časova.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE