• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRS i NS i dalje veruju u koalicioni sporazum za Beograd

Aleksandru Vučiću čudan izjava Ivice Dačića da SPS do sada nije razgovarao sa DS o vlasti u Beogradu, ali da će verovatno razgovarati.

 SRS i NS i dalje veruju u koalicioni sporazum za Beograd Izvor: MONDO

Predstavnici Srpske radikalne stranke i Nove Srbije Aleksandar Vučić i Dubravka Filipovski izjavili su u utorak da i dalje veruju u koalicioni sporazum o gradskoj vlasti u Beogradu koji su potpisali sa kolicijom oko Socijalističke partije Srbije.

Povodom izjave predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića da do sada nije bilo razgovora sa Demokratskom strankom o formiranju vlasti u Beogradu, ali da će "verovatno i o tome razgovarati", Vučić je rekao da mu je takva izjava čudna, pošto već postoji potpisani koalicioni sporazum.

"Mi imamo potpisan koalicioni sporazum i ja zaista verujem u opstanak tog dogovora", kazao je Vučić agenciji Beta.

I potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski kazala je da veruje u opstanak gradske koalicije u Beogradu i principijelnost Socijalističke partije Srbije.

"Mi imamo potpisani koalicioni sporazum na nivou Beograda i očekujemo od Socijalističke partije Srbije da se drži dogovora i da i ovih nekoliko dana, koliko je ostalo još do formiranja gradske vlasti, ostane onako kako smo se dogovorili", rekla je Filipovski agenciji Beta.

Ona je podsetila da su i organi Socijalističke partije Srbije ranije podržali i potvrdili odluku o formiranju gradske vlasti u Beogradu sa radikalima i narodnjačkom koalicijom.

"Ako neko želi da učestvuje u nečijoj samovolji mi ne možemo to sprečiti i čista obraza ćemo se povući, ali ne očekujem da će do toga doći", navela je Filipovska.

Agencija Beta nije uspela da stupi u kontakt sa predstavnicima Demokratske stranke Srbije koja je u koaliciji sa Novom Srbijom potpisnica sporazuma o gradskoj vlasti u Beogradu.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE