• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tužilaštvo u Minhenu: Dodik nije pod istragom

Glavno tužilaštvo u Minhenu saopštilo "Nezavisnim novinama"da ne vodi nikakav postupak protiv Milorada Dodika niti njegovog sina Igora

 Tužilaštvo u Minhenu: Dodik nije pod istragom Izvor: MONDO

"Okružno tužilaštvo Minhen ne vodi nikakav postupak protiv ove dvije osobe. Pomenuti broj predmeta ne postoji ni na jednom njemačkom sudu, niti tužilaštvu. Prema našim procjenama, smatramo da se radi o pogrešnoj informaciji", rekao je Tomas Štajnkraus-Koh, portparol ovog tužilaštva.

Prema njegovim riječima, za informacije oko procesa u vezi Hipo banke, potrebno je kontaktirati austrijske pravosudne organe.

"Možemo vas uputiti na austrijsko pravosuđe, jer se, prema našim saznanjima, tamo vode složene istrage u vezi sa Hipo Alpe Adria bankom", rekao je portparol glavno tužilaštvo u Minhenu.

Iz Kabineta predsjednika RS juče je saopšteno da će biti pokrenute tužbe protiv novinara koji su objavili tekst, a Hipo banku su pozvali da dostavi sve informacije o tome da li Dodik i članovi njegove porodice imaju račune u toj banci.

Informativni portal SEEbiz.eu objavio je juče da je zbog korupcije i tajnih računa Igora Dodika u Hipo Alpe Adria banci u Banjaluci pomenuto tužilaštvo vodi postupak, te da je predmet zaveden pod brojem "2094/ot".

(Tanjug, foto: Beta, Saša Đorđević)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE