• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za vikend snijeg

U BiH sutra će tokom dana doći do postepenog razvedravanja, dok se u toku noći očekuje snijeg, a u Hercegovini kiša.

 Za vikend snijeg Izvor: MONDO

Jutarnja temperatura biće od minus 11 do minus dva, a na planinama i do minus 16 stepeni Celzijusovih. Dnevna temperatura biće od minus tri do tri, na jugu do osam stepeni Celzijusovih.

U većem dijelu BiH danas je bilo umjereno do pretežno oblačno.

Temperatura vazduha izmjerena u 13 časova: Bjelašnica minus 11, Prijedor, Sokolac, Bihać, Ivan-sedlo i Jajce nula, Sarajevo jedan, Banjaluka tri, Bijeljina, Doboj, Srebrenica, Zvornik, Drvar i Bugojno četiri, Trebinje i Gradačac pet, Zenica šest, Mostar i Neum osam, Čapljina i Stolac devet stepeni Celzijusovih.

U petak, 7. decembra, biće oblačno i hladno, sa mrazom ujutro. U toku dana doći će do novog naoblačenja, sa dnevnom temperaturom od minus tri do dva, na jugu zemlje od četiri do devet stepeni Celzijusovih.

U subotu, 8. decembra, očekuju se obilnije padavine - u BiH snijeg, a na jugu kiša. Dnevna temperatura biće od minus dva do jedan, na jugu od tri do devet stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 9. decembra, biće vrlo hladno sa snijegom, uz porast snježnog pokrivača koji bi ponegdje mogao da iznosi i do 40 centimetara. Tokom dana prestaće padavine prvo na zapadu, a potom i na istoku. Temperatura će biti ispod nule cijelog dana, od minus pet do minus tri, dok će na jugu biti maksimalno tri stepena Celzijusova.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE