• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve službe spremne za zimu

Direktor Republičke uprave Civilne zaštite RS Milimir Doder rekao da snijeg koji trenutno pada u Republici Srpskoj neće predstavljati problem.

 Sve službe spremne za zimu Izvor: MONDO

Doder je istakao da je Vlada Republike Srpske na vrijeme donijela plan zaštite i spašavanja, na osnovu kojeg je Javno preduzeće "Putevi Srpske" napravilo svoj plan i provelo tender, te da su sve firme zadužene za održavanje puteva potpuno spremne i imaju dovoljno ljudi, mašineriju, soli i drugog abrazivnog materijala.

On je naveo da su i sve lokalne zajednice donijele svoje operativne planove za održavanje lokalnih puteva.

Doder je rekao i da su svi drugi subjekti koji su zaduženi da djeluju u zimskim uslovima, od Automoto saveza, Elektroprivrede, elektrodistribucija, Crvenog krsta, Republičke uprave Civilne zaštite, Ministarstva unutrašnjih poslova, Saobraćajne policije, u koordinaciji i da neće biti nikakvih problema.

"Imamo punu koordinaciju svih subjekata i mislim da snijeg koji trenutno pada u Republici Srpskoj i koji će, prema prognozama meteorologa, pasti na najvišim tačkama i do 40 centimetara, neće predstavljati nikakav problem za Republiku Srpsku", naglasio je Doder.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske saopšteno je da u većini krajeva Republike Srpske i Federacije BiH jutros pada snijeg, a da zbog veoma niske temperature poledice ima na svim putevima.

(MONDO/Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE